Navigáció
· Főoldal
· Szálláshelyek
· Galéria
· Horgászegyesület
· Híreink
· Versenycsapat
· Képek a tóról..
· Partnereink
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés

· Hír beküldése
· Kép beküldése
· Regisztráció
Akciónk folytatódik!

Gyűjts össze 5 db, békés halas azonos fajta napijegyet és hozd vissza.
A hatodik alkalommal megvendégelünk egy horgászatra.

További információ:
Tel:+36/20/3260-986
Versenyek
ZSB versenysorozat
ZSENNYÉN TESZTELVE
Cralusso

MEDER TÉRKÉP

Időjárás előrejelzés
Ti fogtátok
Untitled Document
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Versenycsapat
Komáromi Levente

Sajnos már régen 1968.01.09-én születtem Szőnyben. 3éves koromtól Szombathelyen lakom. 7 éves koromtól "kergetem"a halak főleg édesvízi fajtáit. Mogyoróbotos, parafadugós és gombostűs módszernél kezdtem. Szombathelyen gyerekként akkoriban az u.nevezett POLTÓ és Újperinti tavak, a patakok közül a Perint, Gyöngyös voltak a fő horgász hadiszállások. Néha eljutottunk az akkor még legendás halállományáról híres Rábára folyóra is. Legkedvesebb módszereim az idő haladtával sokat finomultak, finom szerelékes horgászaton belül a rakós – spicc - matchbotos módszereket kedvelem elsősorban. Ezekkel a módszerekkel a célzott halak általában dévér, karika, bodorka, kárász és a ponty.


...részletek


Horváth Balázs

1977.03.29 én születtem Szombathelyen. Gyermek korom óta horgászom a Rábát és még akkor halban bővelkedő holt ágait vallattuk.
A verseny szerű horgászattal 2005-ben ismerkedtem meg....részletek
Németh Krisztián

1972.02.29-én születtem Szombathelyen. Gyermek korom, óta rabja vagyok a horgászatnak. Minden szabadidőmet a vízparton töltöm. 8 éve versenyzek. Jelenleg a Fish-Farm Sporthorgász Egyesület tagja  vagyok. Az    elmúlt években számomra a horgászat életstílussá vált. Az összes finom szerelékes horgászmódszert kedvelem. A téli időszakban  rablóhalazni szoktam, elsősorban pergetve. Hobbimat  feleségem is támogatja. Remélem Gergő nevű kis fiam is követi példámat.

...részletekGoldman Tamás

Goldmann Tamásnak hívnak,1975 február 2.-án Mannheimben születtem.Tíz éves korom óta horgászom,versenyezni 1994-ben kezdtem el az elektromosok S.H.E. színeiben. Jelenleg a Fish-Farm Sporthorgász Egyesület tagja vagyok. Kedvenc horgászvizeim a Rába és a Pinka a legemlékezetesebb és legszebb horgász élményeim is ide fűződnek.A folyóvizek igazi kikapcsolódást nyújtanak számomra,szeretek időnként egy kicsit elszakadni mindennapjaimtól.A finom szerelékes horgászatot kedvelem(pergetés,spicc,match,feder,rakós botos horgászat) ezeket a horgászmódszereket tartom igazán szórakoztató és sportszerű időtöltésnek.1993-ban nyitottam meg a horgászszaküzletemet azóta is horgász-vadász-túrafelszerelési cikkeket forgalmazok.Nagyon szeretem a természetet a horgászat mellett gombázni,túrázni és sportolni is szívesen eljárok.

...részletek

Takács Tamás

1959-ben születtem Sz.helyen.A nagy 1965-ös árvíz levonulása óta érzek erős késztetést arra,hogy horgászbottal a kezemben vallassam a vizek lakóit.
A legkisebb patakoktól a folyókon át folyamokig,a tavaktól a tengerig volt szerencsém horgászni.Versenyszerűen pedig 1997 óta kiseb-nagyobb sikerekkel.

...részletek
Geröly Tibor Balázs

1980.06.07-én születtem Szombathelyen. 10 éves korom óta rabja vagyok a horgászatnak. A szabadidőm nagy részét a vízparton töltöm. 4 éve versenyzek. Jelenleg Fish-Farm Sporthorgász Egyesület tagja vagyok. Az elmúlt években számomra a horgászat életstílussá vált, kaptam egy új családot. Az összes finom szerelékes horgászmódszert kedvelem. A téli időszakban rablóhalazni szoktam, pergetve vagy lékből úszóval. Kedvenc horgászmódszerem a körforgó villantózás és a legyezés domolykóra, pisztrángra. Ha nincs versenyem leginkább ennek a szenvedélyemnek élek..

...részletekGeröly Norbert

1975.10.01 Születtem Szombathelyen.Gyerekkorom óta horgászom. 2009-től horgászom versenyszerűen,a Fish-Farm SHE szineiben. Kedvencem a pergetés,azon belül is a finom szerelékes pisztrángozás.Sokat járok a Gyöngyös kiemelt szakaszára,valamint a Pinkára.

...részletek


Bilák László

1971-ben születtem Szombathelyen, 1978-óta van engedélyem .Nagyapám jóvoltából volt szerencsém a Herpenyő és a Rába, no meg a hozzájuk tartozó holtágak partján felnőni. Így hát leginkább folyó vízi horgásznak vagyok mondható. A versenyzéssel csak most barátkozom, a halon kívül más eredményt nem tudok felmutatni.

...részletek

Lisztes Gergő

1985 Március 3.-án születtem Szombathely. Fiatal korom ellenére már több mint 10 éve horgászom. Természetesen én is a karikás fenekező módszerrel kezdtem a szombathelyi csónakázó-tavon....

...részletek


Kóbor Balázs

1973.03.12-én születtem Zalaegerszegen 31 éve horgászok . Kedvencem a finomszerelékes horgászat, ezen belül a match, és a rakós módszereket részesítem előnyben. Kedvenc halam a dévér , compó, keszegfélék. Főleg tavakon horgászok, ritkábban folyókon is. 1996-tól csöppentem bele a horgászversenyzésbe, komolyabb versenyen még nem , de kisebb versenyeken értem el jobb eredményeket......

...részletek


Dr. Köppel Szilárd

1965.02.04-én születtem. 6 éves koromtól hódolok ennek a gyönyörű hobbinak.
Gyermekkoromban általában a Herpenyő patakon és a Csecséren hajtottam többnyire a domolykókat szöcskével és cserebogárral felcsalizott horoggal.
Akkoriban nagyon sok élményt tudtak adni még a patakjaink is, sajnos ez is mára már a múlté lett.
20 éve versenyszerűen horgászom, többször sikerült bekerülnöm a magyar egyéni bajnokság döntőjébe, ahol a legjobb eredményem

...részletekBognár Gyula

1973.03.02-án születtem Nagykanizsán. 3 éves korom óta horgászom. Már ifi koromban is versenyeztem, de komolyabban csak az utóbbi 5-6 éve foglalkozom a versenyhorgászattal. Ebben nagyon sok segítenek barátaim (Köppel Szili, Komáromi Levi, Geröly Titi és a Fishfarmos fiúk)....


...részletekTakács Árpád /Stuki/

1971. 04. 21-én születtem a Somogy megyei Barcson, amely máig egyik legkedvesebb vizem, a Dráva folyó partján található. A horgászattal eme folyó holtágain ismerkedtem meg, mivel a folyót a korabeli rendszer jóvoltából csak vonatból és fényképről láthattam. Ez a kezdeti korszak a bambuszbotos zsebpeca és Standard Germinás fenekezés időszaka volt....


...részletekNémeth Balázs

Németh Balázsnak hívnak 1973 őszén születtem Szombathelyen, jelenleg Rábapatyon élek. A horgászatot gyerekként Simaságon a helyi kis tavon szerettem meg. Akkor minden gyerek a szabadidejét a tóparton töltötte. A „pályafutásomat” spiccbottal kezdtem, majd jött a karikás korszak, amit egyre finomabb módszerekre cseréltem. A versenyzéssel már ifi koromban próbálkoztam, de a tanulmányaim miatt nem maradt kellő idő rá. Mikor beléptem a sárvári egyesületbe, újra közelebb kerültem a versenyzéshez, ami mindig is érdekelt. Két éve többnyire feeder versenyeken indulok, de a pergetésen kívül minden módszer közel áll hozzám....részletek


Szántó László

1963.05.05 – én születtem Szombathelyen 1973- ben váltottam első engedélyemet az Elektromos Horgászegyesületében. Kedvenc horgászmódszerem a Match botos horgászat. Jelenleg a Fish Farm SHE. versenycsapatának a tagja vagyok.

...részletek


Binder Zoltán

Kisgyermekkorom óta horgászom, öt évesen adtak botot először a kezembe. Ez a szenvedélyem végigkísért töretlenül egész eddigi életemen. Gyermekként a közeli patakokat vallattam domolykók reményében, aztán sok éven keresztül a Rába volt a nagy szerelmem! A hatalmas márnák és harcsák birodalma sok mindenre megtanított. De sajnos a szomszédos ország szennyezésének „köszönhetően” eltűnt szinte minden hal a sárvári szakaszról. ......részletek


Göndöcs Attila

1974.08.22-én születtem Keszthelyen, gyermekkoromban Édesapám szerettette meg a horgászatot velem. 2008-ban kezdtem újra horgászni versenyszerűen, többnyire a Match és a Feeder módszereket részesítem előnybe. Jelenleg a Fish Farm SHE. tagja vagyok....részletek


Szép Zsolt

Szép Zsolt vagyok, 1965. 07. 25-én születtem Mosonmagyaróváron.
Gyerekként a Lajtán és a Mosoni Dunán pecázgattam. 1985-n költöztem Vas megyébe, Vépre. Sajnos a munkám miatt csak ritkán jártam el horgászni. Egy fél éve kezdtem el komolyabban horgászni, a Feederezés lett a szenvedélyem. Ez év februárjától vagyok a Fish Farm SHE tagja.


...részletek

Názár Pál

Nevem: Názár Pál
Szül. idő: 1957
1962-től Szombathelyen a Gyöngyöspart mellett laktam, A horgász szenvedélyem is ekkortájt kezdődött. "Akkor még sok hal volt a Gyöngyösben." Legkedveltebb módszereim a feederezés, matchbotos úszózás illetve a folyóvizi bolognai-botos úsztatás.
Több kisebb-nagyobb versenyen vettem részt,ahol változó eredményeket értem el.


...részletek

Kurusta Sándor

1966.09.20.-án Ózdon kezdtem földi pályafutásom. Talán 12 éves lehettem amikor először fogtam horgászbotot /úttörő, ryobi33 orsó rajta aranyteknőc zsinór / a kezemben.Sajnos sok lehetőségem nem volt hódolni ennek a sportnak,mert a családban és a rokonságban csak én műveltem.Nagyon nagyon sok idő telt el horgászás nélkül.2006-ban kezdtem el újra horgászni.

...részletek


Palotás József

Im ismerjétek meg Palotás Józsefet, ki jó időben, s jó helyen is a mélyben pörgetett.
Nem lehet rossz, a csalija, sokszor zavarosban lel, a legjobb csajokra.

Halat is fog becsülettel nem csak a botját, így vívta ki magának, a nagy pecás mítoszát!
Két lánya van, mindkettő tanuló, azt vallják, fürdeni való a halastó!...részletek
Kuruc József

Kurucz Józsefnek hívnak, 1964 decemberében, Körmenden születtem. Mint az összes Rába parti srác, én is a Rába partján, mogyoró vesszőből készített pecával kezdtem a horgász pályafutásomat. Az akkor Paductól, és Márnától hemzsegő Rába szerette meg velem igazán a horgászatot. Az idő múlásával a mogyoró vesszőt leváltotta az úttörő üvegbot, majd azt követően pedig a bolonyai, match, és rakós botokkal vallattam a vizet. Legkedveltebb módszerem, a feeder botos horgászat, de nem esem kétségbe akkor sem, ha éppen egy match, bojlis vagy éppen rakós botos versenyen kell teljesítenem...részletek
Incze Tamás

1990-ben születtem Szombathelyen jelenleg Sopronban járok egyetemre.6 éves korom óta horgászok, bár évközben kevés szabadídőm van de azt próbálom többnyire vízparton tölteni. A horgászat nélkül nem is tudnám elképzelni a mindennapjaimat! :)...részletek
Kósi Zsolt

Gyerekkoromban kezdtem a pecát. Először a Rábán és a Gyöngyösön horgásztam, majd később a sárvári tavakon. Elsősorban finomszerelékes módszerrel. Nagyon sokáig csak matchbotoztam, majd áttértem a rakósra! Több úszós versenyt megnyertem a környező vizeken, de az utóbbi időben, inkább csak feeder versenyeken indulok.........részletek
Fordán Krisztián

1983. július 20-án láttam meg a napvilágot Zalaegerszegen. Álmomban nem gondoltam volna sokáig, hogy egyszer Vas megyében fogok kikötni zalai gyerekként. A munkámból adódóan viszont így alakult.

A horgászattal édesapámon keresztül ismerkedtem meg. Sokáig a Lenti mellett található Kerka patak és egyéb kisebb tavak szolgáltak helyszínül ennek a csodás sportnak, igaz akkor még nem így tekintettem rá. Serdülő korosztályban volt néhány (de nem számot tevő) versenysikerem.
A legnagyobb eredményem valamikor a 90-es évek elején történt, mikor a MOHOSZ országos horgásztáborában megnyertem az elméleti versenyt :) .
...részletek
Rosta András

1975. Július 20. án születtem Keszthelyen. A Balaton közelsége valamint atyám hathatós segítsége miatt már 5 éves koromban elragadott a horgászat szenvedélye. Ahogy illik, nádszállal,mogyoró fa vesszővel kergettük a domikat, piros szemű keléket a hévizi tó lefolyóján. Ifi korban ismerkedtem meg a finom szerelékes horgászattal és azóta űzöm kisebb nagyobb sikerrel.

.
...részletek


Laszlóczki László

1992-ben születtem, Paksról származom. 2011-ben kerültem Szombathelyre az egyetemre, ahol 2014-ben diplomáztam, történelem alapszakon.
Jelenleg is tanulok még ugyanitt, de már mesterképzésen, ahol tanulmányaimat az angollal egészítettem ki.
Édesapám révén és a Duna közelsége matt már kicsi koromban megismerkedtem a horgászattal. Kedvenc módszerem a rakósbotos dévér horgászat (tavakon, csatornákon, de főleg folyóvizeken) és a rövidbotos apró halazás...
...részletek


Horváth Péter / Ács Peti /

Horváth Petinek hívnak, idestova 42 éve. Szakmám az ácsmesterség és ez mellett remek kikapcsolódást jelent számomra a horgászás- versenyzés.
14 éve próbálom kergetni a halakat különböző pecabotokkal. Kedvenc módszereim a rakós és feeder botos horgászat. Mostanában ismerkedem a pergető műfajjal is , egyelőre kisebb de számomra értékes sikerekkel..
...részletek
Horváth Ferenc

1959-ben születtem Sárváron. Gyermekkoromban a kisebb patakokon és a Rábában kergettem a halakat. 1972-ben Szombathelyre költöztünk, így a Csónakázótó lett a horgászvízem.
Compók, aranykárászok, pontyok és keszegfélék voltak a zsákmányaim.
1988-tól a Balaton lett a kedvencem. A nádi, nádszéli pontyozás mellett a nyiltvízi finomszerelékes horgászatot űzöm.

.
...részletek
Marosi Zsolt

Feltöltés alatt..
Lendvai Józsi

Feltöltés alatt..

1966ban születtem, Szombathelyen. Gyermekkoromat a Gyöngyös partján töltöttem ,először a küszök,majd a domik és a paducok hajkurászásával....

.
...részletekSzigeti Szabi

Feltöltés alatt..Bakler Miklós


1984.09.21-én születtem Sárváron. Jelenleg két gyermek rendkívül boldog édesapja vagyok. Kata lányom 2013-ban, "kis" Miki pedig 2015-ben született. Középiskolai tanulmányaimat Szombathelyen végeztem, majd 2008-ban diplomáztam Mosonmagyaróváron, mint agrármérnök. Jelenleg is ezen a területen dolgozom, főállásban és másodállásban egyaránt.

...részletekENERGETIKAI FEJLESZTÉS A FISH FARM KFT. TELEPHELYÉNTÁBOROK
Horgász és Kaland TáborNYITVATARTÁS
NYITVA TARTÁS:

Kedd - Vasárnap
Hétfő szünnap
kivéve: Ünnep-, és Munkaszüneti nap

Nyári szezonban:
07.00 - 20.00 óráig

Okt.1-től–Május 1-ig:
07.00 – Napnyugtáig
(legkésőbb 20.00 óráig)

Éjszakai nyitva tartás:
(Májustól - Szeptember végéig)
Péntek – Szombat
20.00 – 06.00 óráigÉjszakai horgászat
Éjszakai horgászat a
téli nyitva tartás alatt!

...Részletek
KIEMELT PARTNEREINK