Lantos Mix kupa 2021
Írta: fishfarm - Dátum: Szeptember 20 2021 05:59:55

2021 Lantos Mix kupáján szépszámú nagyon erős mezőny (amit már megszoktunk) jött össze, melyen a tulajdonos 2x es Magyar Bajnok Lantos Jani is elindult és az első fordulóban 34kg feletti súllyal szektor 1 est pecázott.

Részletek

Teljes hír

2021 Lantos Mix kupáján szépszámú nagyon erős mezőny (amit már megszoktunk) jött össze, melyen a tulajdonos 2x es Magyar Bajnok Lantos Jani is elindult és az első fordulóban 34kg feletti súllyal szektor 1-est pecázott.

Egyben ez a verseny a 2021 es ZSB azaz Zsennye Bajnokság utolsó fordulója is volt. Semmi nem volt lefutott, igaz Bokor Peti 9 ponttal vezette az összetettet a már 3x os ZSB bajnok Mészáros Attila előtt. Tetemes, de nem behozhatatlan az előny, ami össze is jöhetett volna... A sors meg rendezkedik, 1 szektorba egymás mellé sorsoltak az első fordulóban, ahol Atti nyert, Peti 3 as lett. Még nyíltabbá vált a verseny kettejük között. A 2ik fordulóban Petinek pechje volt egy 10 + sal, Atti meg véletlenül egy szák mellé dobott hallal lemaradt végül is. Kettejük közözött a különbség 5el csökkent, de 4 maradt, így a 2021 es bajnok BOKOR PETI lett (első alkalommal!), ezüst Mészi Atti, szintén remek éves teljesítménnyel.

A ZSB bronzért is nagy csata folyt Németh Peti, Gigi, Németh Bálint, Kovács Laci bácsi, Apáthy Sebi között. Végül is a bronzos helyen álló Németh Peti meg tudta őrizni a minimális előnyét, sőt picit még növelte is.

Nagyon szoros lett a ZSB vége, viszont a végső győzelmet a LANTOS MIX kupán hibátlan két szektor 1es pecával Szigeti Szabi húzta be.

A társaság 15 q felett fogott 2 x 3,5 órában. Értékes díjazásban az első 10, a legidősebb (Kovács Lacibá) és a legtöbb halat fogó (Habda Gabi 109.770gr) versenyzők részesültek.

Köszönet Lantos Jani barátomnak, hogy 2021 ben is Zsennyét választotta eme remek nagy hagyományokkal bíró verseny helyszínéül…

Hajrá 2022-ben is.

Képek és eredmény a galériában