Navigáció
· Főoldal
· Szálláshelyek
· Galéria
· Horgászegyesület
· Híreink
· Versenycsapat
· Képek a tóról..
· Partnereink
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés

· Hír beküldése
· Kép beküldése
· Regisztráció
Akciónk folytatódik!

Gyűjts össze 5 db, békés halas azonos fajta napijegyet és hozd vissza.
A hatodik alkalommal megvendégelünk egy horgászatra.

További információ:
Tel:+36/20/3260-986
Versenyek
ZSB versenysorozat
ZSENNYÉN TESZTELVE
Cralusso

MEDER TÉRKÉP

Időjárás előrejelzés
Ti fogtátok
Untitled Document
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Nyári horgásztábor 2022
Információk


A horgásztáborba jelentkezhet 8 éves kortól minden kalandot, természetet szerető, horgászatot kedvelő vagy azt szívesen megtanulni vágyó fiú, és lány egyaránt.
A táborban a horgászaton túl, csocsózni, focizni, asztali teniszezni is tanulnak a gyerekek. Új víziugrálóvár, trambulin, horgászverseny, bátorság próba ahol szükségetek lesz logikára ügyességre és nem mellesleg a bátorságotokra. 
Esténként tábortűz mellett szalonnasütés. Azok, akiknek még horgász vizsgájuk nincsen, a tábor végére azt megszerezhetik. A helyszínen vizsgabizottság előtt tett hivatalos vizsga lehetőségét megszerveztük, melyre a felkészülést a tábor idő alatt folyamatosan végezzük. 

A táborba érkezés ideje: A táborkezdés első napján, 07.00 – 08.30 ig. 
8.30 - tol bemutatkozás, tábori ismertető.
A Tábor vége, táborozók átadása: Péntek 16.00-18.00-ig

Táboridőpontok: 

1. Június 27 - Július 01.
2. Július 11 - 15.
3. Július 18 - 22.
4. Augusztus 01 - 05.

Elszállásolás 5 személyes faházakban. Étkezés: naponta háromszori étkezés + büfé lehetőség.

Helyszín: Zsennye

Korosztály: 8-16 éves kor
A horgásztábor teljes részvételi díja: 48.000Ft/fő/turnus, melyet a következő számlaszámra kell utalni. Németh Krisztián, kisadózó. Rum és Vidéke Tksz. 72700222 – 30229389 - 00000000 A közlemény rovatba kérjük a gyermek nevét, és születési dátumát feltüntetni.
A részvételi díj a Zsennyei horgásztavon és Szombathelyen a Ho-Ho Horgászboltban is befizethető, nyitvatartási időben. H-P  8.30-17.30  Szombaton  8-13 ig
Figyelem! A jelentkezők száma korlátozott, ezért azok elfogadása a jelentkezési lap leadása, illetve a befizetés sorrendjében történik.

A horgásztábor célja elméleti, és gyakorlati tudnivalók elsajátítása. A környezet és a természet megismerésére. Horgászat minden nap. A horgászatot a megye tizenhatszoros bajnokcsapatának horgászai oktatják. Próbálunk minden tavi horgászmódszert elsajátítani (spicc botozást, match, feederezést és harcsázást is). A turnus ideje alatt lesz mód, folyóvízi és éjszakai horgászatra, halismeretek és elméleti horgászmódszerek elsajátítására. 

Sportolási lehetőségként focizunk, pingpongozunk, csocsózunk, eső esetén horgász elméleti és gyakorlati foglalkozásokat tartunk, és különböző táblajátékokat és kártyajátékokat biztosítunk. Este tábortűz, bátorság próba, szalonnasütés, vetélkedők. Horgászverseny ill. egyéb játékos vetélkedők, sportok, ahol kupákat, érmeket, különböző kategóriákban egyéni és csapatértékeléssel lehet megnyerni. 

Amit a táborba hozni kell: 

A hálózsák, esőkabát, gumicsizma, sportcipő, papucs vagy szandál, vegyes ruházat, /meleg ruha is! / sapka, vagy kendő, fürdő nadrág, műanyag vagy fém bögre, törölköző, szúnyogriasztó krém, tisztasági csomag, naptej, íróeszköz, zseblámpa, fejlámpa - Minimum 1db, maximum 3db horgászbotot (legalább 1 db picker vagy feeder bot, 4-5 m spiccbot, ajánlott), úszókat 2-3 db (kishalazáshoz, keszegezéshez, pontyozáshoz), horog, ólom. A horgász felszerelésekhez, amit hozni kellene: ollót, horogszabadítót, kéztörlőt, kisebb horgászék, 6 kg etetőanyagot, kb.10 literes méretű vödör, merítő szákot etetőkosár, forgót, gumigyöngy ütközőt, legalább 300 m 23-25 ös zsinór, a sok nagytestű hal miatt ajánlott.

Minden leendő Táborlakónak horgászfelszerelése feltöltésére, egyszeri alkalommal 20% kedvezményt biztosít minden termékre  a Ho-Ho Horgászbolt Szombathelyen a Piaci vásárcsarnok melletti üzletünk. Tel: 0630 6805669


Állami horgászjegy a táborozóknak kötelező, mely igény esetén, a helyszínen 2500,-Ft ellenében megváltható.
Amennyiben gyermekének még nem volt engedélye vagy nem rendelkezik Mohosz Horgászregisztrációval regisztrációval úgy a regisztráció 2000 Ft, az igazolvány tok 600 forintos többletbe kerül.

A szervezők csalit, etetőanyagot, és alap felszerelést (horgokat, zsinórt, ólmot) szükség esetén korlátozott mennyiségben biztosítanak. Zsebpénzként napi 1000-1500Ft ajánlott (üdítő, jégkrém, nasi) tapasztalataink alapján, az alapvető horgászfelszerelések hiánya miatt is szükséges. A büfében horgászcikk, etetőanyag, csali, meleg szendvics, hot-dog, hasábkrumpli igény szerit kapható.

A horgásztáborba történő jelentkezés a „JELENTKEZÉSI LAP”, valamint a részvételi díj befizetésével válik teljessé! A "Törvényes képviselő nyilatkozata a gyermek egészségi állapotáról” a jogszabálynak megfelelően, tábor megkezdése előtt 4 nappal, de legkésőbb, a jelentkezéskor, előre kitöltve, helyszínen is leadható. 

Köszönjük a figyelmet, minden táborozónknak felejthetetlen horgászsikereket, az élmény dús napokat garantáljuk!

Fish Farm Csapat

Jelentkezés, információ:

Goldmann Tamás:               +3620/226-9406  (Egyesület elnöke, táborvezető)             
Németh Krisztián:                +3620/320-6016  (Egyesület alelnöke, táborvezető)
                                                                      
E-mail:tabor@zsennyehorgaszto.hu

9766 Zsennye 012/4 Hrsz.
Fish Farm Horgásztó
www.zsennyehorgaszto.hu

Jelentkezési lap letöltése
Egészségügyi nyilatkozat letöltése

A tábor GDPR szabályzata
ENERGETIKAI FEJLESZTÉS A FISH FARM KFT. TELEPHELYÉNTÁBOROK
Horgász és Kaland TáborNYITVATARTÁS
NYITVA TARTÁS:

Nyári szezonban:
06.00 - 20.00 óráig

Okt.1-től–Május 1-ig:

07.00 – Napnyugtáig
(legkésőbb 20.00 óráig)

Január 1-től - Március 31-ig :

HÉTFŐ SZÜNNAP

Éjszakai nyitva tartás:

(Májustól - Szeptember végéig)
Péntek – Szombat
20.00 – 06.00 óráigÉjszakai horgászat
Éjszakai horgászat a
téli nyitva tartás alatt!

...Részletek
Partnereink