Navigáció
· Főoldal
· Horgászvizsga
· Horgászegyesület
· Versenycsapat
· Képek a tóról..
· Képek
· Partnereink
· Képgaléria
· Szálláshelyek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés

· Apróhirdetések
· Hír beküldése
· Kép beküldése
· Regisztráció
· Vendégházak
· Galéria
Akciónk folytatódik!

Gyűjts össze 5 db, békés halas azonos fajta napijegyet és hozd vissza.
A hatodik alkalommal megvendégelünk egy horgászatra.

További információ:
Tel:+36/20/3260-986
2014 ZSB versenysorozat
2013 ZSB eredmények


Úszós eredmények

Feederes eredmények
Ti fogtátok
November végi pergető verseny**
**


**
**
**


**
Partnereink

Untitled Document

Üdvözöljük
Zsennye I.számú horgásztó weblapján!

A tó a 90-es évek elejétől kezdve ,15 év kavicsbányászat folytán 30 hektáros vízzé alakult. Egyes részein befejezve a kitermelést, azóta új hasznosítást nyert a kristálytiszta vízrendszer. Rum községbe érkezve, áthaladva a falun Gyanógeregye irányába már látszik a kerítéssel körbevett 5,4 hektáros horgásztó, valamint a közel 1 hektáros úszós tó. Rendezett kaviccsal kialakított gépkocsi parkoló várja az autóval érkezőket. A parton gondozott út vezet körbe, padokat asztalokat biztosítva, kényelmes horgászhelyeket kínálunk minden kedves horgászunknak. A gyerekek számára játszóparkot, füves focipályát alakítottunk ki, ahol kedvükre kitombolhatják magukat. A központi épületben büfé, horgászcikk , csali várja az ide látogató, pihenni vágyó vendégeinket. /Szükség esetén horgászfelszerelések is bérelhetők.
A fedett terasz mellett ízlésesen kialakított szabad tűzhelyek találhatók, ahol a sütés-főzés lehetőségét biztosítjuk. A tóba kb. 200 mázsa hal található, amit 2 hetes időközönként telepítéssel frissítünk. A rablózás szerelmesei jobbára ősszel próbálkoznak, télen a befagyott tó jegén csukára, süllőre horgászhatunk.


-Szabályok
-Szolgáltatások
-Hal árak


Informálódni
+36/20/3260-986

IV. Zsennyei Halnapok !
Osztrák - Magyar Rakós Peca

2014 es év első felvonás, Oberwart Pepo tó az osztrák barátok ellen.
Csapatok 10-10 főből álltak. Kissé megcsúszva érkeztünk meg az oberwarti erdő közepére a csata helyszínére.
Tudtuk, sok babér nem teremhet nekünk, a tőlünk kissé messze álló taigeres horgászatban, de azért ismét megpróbáltuk az oroszlán bajszát a saját barlangjában meghúzogatni.

...részletek

Fish Farm Horgásztó Zsennye
Gyermek Horgásztábor

2014. Július 21-25

...Részletek
A veterán balatoni horgász zsennyei nagy fogása

A 64 esztendős balatonkeresztúri Olti Miklós régóta – és gyakran – horgászik Zsennyén speciálisan harcsára. Amúgy régi, rutinos pecás, eddig is több remek fogással büszkélkedhetett – de a zsennyei harcsa az egyik büszkesége.

A 47,15 kilós, és kereken kétméteres harcsa ugyanis kapitális fogás. A veterán horgász úszós felszereléssel, 60-as fonott zsinórral, 6,0-s horoggal akasztotta meg a harcsát.
...Részletek
4. Lódoki és Barátai Horgászverseny Zsennye 2014-05-29
4. Lódoki és Barátai Horgászverseny Zsennye 2014-05-29


Már negyedik alkalommal, 2014. május 29-én kerület megrendezésre a Fish-Farm Sporthorgász Egyesület zsennyei taván a 4. Lódoki és Barátai Horgászverseny.

Az elmúlt hetek, rendkívül változékony frontokkal gyakran terhelt viharos időjárása előre kiszámíthatatlanná tette a verseny várható eredményét. Ezen a délelőttön szerencsére, Fortuna kegyébe fogadta a megjelent a kockázatot is merni vállaló és többségében amatőr módon pecázó lódokikat és meghívott horgász barátaikat.

Korán reggel 7 órakor a Babati és Társa Kft. jóvoltából finom szaftos főtt Debrecenivel kezdtük a napot.

Részletek....


V. Mozdonyvezetői Feeder Verseny

Szél fútta pontyok!


Manapság könnyű beleszervezni bármilyen szabadtéri programot valamilyen szélsőséges időjárásba. Ez történt május.14.-én „IV. egyéni mozdonyvezető feederverseny”-el is.
Kezdjük kicsit korábbról, egészen pontosan 2009 szeptember 21-től.Igen,igen jubilálunk. Immáron idén lesz 5.éve ,hogy útjára indítottuk a mozdonyvezetők körében-és most már azon túl is-egy csapatverseny keretében, feederes versenysorozatunkat. Kezdhettem volna úgy is,hogy „A bikázó kábeltől a feederversenyig”.


...részletek
Vas megyei csapatbajnokság 2014
ERDEI - MAROS MIX 24 órás páros verseny!
ERDEI - MAROS MIX 24 órás páros verseny!


Reméljük, hogy rendhagyóra sikerült az ERDEI - MAROS MIX páros 24 órás feeder csata, ami az időjárást illeti. Bízzunk bent, többet ilyen ítéletidőben nem lesz részünk vízparton, mert a pálya bizonyos szakaszain kibírhatatlan volt az idő. Mindkét napot viharos 80-100 km/h folyamatos tomboló szél próbálta lehetetlenné tenni.

A feederes versenyzőket nem lehet csak úgy eltántorítani a halfogástól. Nem adják fel még akkor sem ha "normális ember" ki sem dugja az orrát a lakásból ilyentájt. A partról felcsapódó tarajos hullámok több méter magasra csaptak fel......


Részletek...Interaktív nap - Erdei Attilával
Interaktív nap - Erdei Attilával


Nagy érdeklődés mellett került megrendezésre, a Május 2-án tartott Erdei Attila feeder világbajnokunk bemutatója.

A kilátogatók a feltett kérdésre választ kaptak, betekinthettek a bajnok rejtett titkaiba.

Az egész napos horgászat során, akadt hal bőven, látogatókból sem volt hiány....de erről beszéljenek a bemutatón készült képek.

Vibex Bojlis találkozó
VIBEX Bojlis találkozó
Kellemes inkább tavaszra hajazó időben találkozott a golyós társaság már kedden a 120 órás pecára. A tatai fiúknak sikerült benézniük a dátumot így 3 napos előnyt adtak a társaságnak, mert csak pénteken csatlakoztak a többiekhez. Ennek ellenére akár az előkelő első három helyre is befurakodhattak volna. A horgaikon voltak akkora halak melyek elegek lettek volna ehhez a teljesítményhez.


Részletek...

HORGÁSZVIZSGA LEHETŐSÉG ZSENNYÉN
Információk
HORGÁSZVIZSGA LEHETŐSÉG ZSENNYÉNA Fish Farm Sport Közhasznú Horgász Egyesület 2014. Augusztus 22 - én 17.00 órai kezdettel Állami Horgászvizsgát szervez székhelyén, Zsennyén, a Fish Farm Horgásztavon.

A vizsgára történő jelentkezés a vonatkozó jogszabályok szerint, a vizsga napját megelőző 5 nappal csak a info@zsennyehorgaszto.hu címen lehetséges az innen letölthető jelentkezési lap kitöltésével és megküldésével

A késve beadott jelentkezők csak a legközelebbi vizsganapon (a hatóság előtt, vagy meghatalmazott szervezet által lebonyolított vizsgán) vehetnek részt.
A mellékelt vizsga segédanyag a innen letölthető.

Szülinapi buli a Zsennyei tavon!
Zala-Vas rakós botos találkozó

Végre megindult a 2014 es pecaszezon. Már a kökény virágzásán is túl vagyunk, így lehet számítani a jó időre. Magyarországon a kökény virágzásához köti a népi megfigyelés az erős- viharos tavaszi szeleket és gyakran még a tél utolsó havazását. Szerencsénkre ebből most semmi nem jött össze, remek horgász idő volt egész nap. A reggel volt kissé csípős, de a Zalai barátok gondoskodtak róla, hogy ne csak a felkelő nap melegítse a 8-8 fős csapatokat.

....részletek
Horgásszunk együtt Erdei Attilával!
Hazánk egyetlen feeder világbajnoka megosztja velünk közel 30 éves horgász tapasztalatát, rejtett praktikáit...
Kérdezz bátran, próbáld ki a ládáját, pecázz a botjával..


2014. Május 2-án 10 órától


Fish Farm kupa beszámoló képekben, eredmények...

Fish Farm Házibajnokság eredményei:


Pergető találkozó

A szokásostól eltérően kicsit megkésve április elején, kergettük meg a ragadozó halakat egy baráti találkozó keretén belül.
Az elmúlt évekkel ellentétben már 3 hónapja tart a tavasz, mondhatni nem is volt tél. Havat szerencsére nem láttunk itt a vasi zugban.
A hólapátot nem kellett használni erre felé, valahogy a tél apó kegyes volt most a magyarokhoz.
Folyamatosan nappali 16-24 fokokat mutatnak a hőmérők, de éjjel sem jellemzőek a mínusz fokok.
A halak is ennek megfelelően a partszéli vizekben tartózkodnak elsősorban. Már 1 hete a kárászok és dévérek egy része folyamatosan ívik, amit a vízparti növényzetre lerakott ikrák jól mutatnak.
Természetesen a ragadozó halak is követik a táplálék halakat, így nagyobb esély volt a megfogásukra a partszéli vizekben.

Tovább...Domolykós kirándulás egy BARÁTTAL!

"""""Úgy gondolom, kevés horgász van a Vasi dombságon aki ne ismerné Soós Jani barátomat. A mozdonyok füstje mellett korosodó 6 gyermekes családapa a horgászat megszállottja. Családján kívül eddigi életében a szabadidejét a pecásokra és a horgászatra szentelte. Nem hiszem, hogy ma van vas megyében olyan ember aki több botot, orsót, horgászcikket javított volna meg mint ő.

Tovább...


Kérjük támogasson bennünk..
Kérjük támogassa egyesületünket adója 1% - valKöszönetünket fejezzük ki mindazoknak, akik 2013 ban adójuk 1%-val támogatták egyesületünket. Ezen felajánlásokat a gyermekhorgászaink támogatására fordítottuk.
Itt meg ragadnánk az alkalmat, hogy az idei évben is gondoljanak ránk illetve gyermekeikre, akik remélhetőleg nálunk sajátítják el a horgászat fortélyait.


Vasi Domolykók 2. rész

Vasi domolykók

(II.rész)Kicsi a víz a szokásosnál is kisebb, pedig ősszel volt csapadék bőven. Utánpótlása nem érkezik a folyásnak, most már Körmend felett sem kap a Herpenyő patak vizet a Rábából. Teljesen csapig fel van iszapolódva az árok, ami pár éve lett elkészítve uniós pénzből a patak vízutánpótlása végett. Működése évek óta nulla.
Egyre gyakrabban találkozni hód munkás nyomaival. Hihetetlen mekkorákat tud 1-1 harapással kihasítani a fa oldalából.

...részletek

Vasi Domolykók 1. rész

Vasi domolykók

(I.rész)
Ismét eltelt 1 év, amikor számomra elérkezett a vasi patakok és legnagyobb folyamunk a Rába folyó becserkészésének ideje, Domolykó -ilag.
Ebben a késő őszi és téli időszakban van időm ismét betekintést kapnom a vasi Domolykó állományról. Az év másik, egyébként kellemesebb hőmérsékletű szakaszaiban a munka, barátok, versenyzés és a család teljesen lefoglal, szinte abszolút nem jutok ki folyami-pataki „öröm-nosztalgia pecára”.
Igaz az év végi, és az új év eleji időjárás abszolút nem adja az ilyenkor megszokottat sokunk örömére. Aki havat szeretne vagy összetörni magát síléccel, az megteheti akár 1-2 óra autóúttal a szomszédos Ausztria különböző veszélyes lejtőin. Csak hajrá! – itt legyen szabadban is kényelmesen elviselhető hőmérséklet. Kár, hogy ez nem kívánság műsor.

Szóval, pénteken irány a csirkebolt egy kis friss csirkemájért. Ha már itt tartunk az sem mindegy melyiket a sok közül. Az előző évi Domolykós cikkekben kitértem sok mindenre, próbálom nem ismételni magamat.
Ha lehetőség van rá, akkor inkább a sötétebb színűekből válasszunk...

...részletek
"A zsennyei csata"

Hajnali három óra van, és nem bírok aludni. Pedig hamarosan indulnom kell, vár a műszak, megyek csónakázni. De az már mégsem járja, hogy koromsötétben, hidegben induljak, leosontam hát az emeletről, hogy megírjam, mi minden történt a híres zsennyei ütközetben.

Részletek

Legújabb képek
A féder...

Beküldte:
bigback1
Eddigi ...

Beküldte:
nemethsandor
7 kg

Beküldte:
gates8
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
NYITVATARTÁS
NYITVA TARTÁS:

Nyári szezonban:
06.00 - 20.00 óráig

Okt.1-től–Május 1-ig:

07.00 – Napnyugtáig
(legkésőbb 20.00 óráig)

Éjszakai nyitva tartás:

(Májustól - Szeptember végéig)
Péntek – Szombat
20.00 – 06.00 óráigUntitled Document

Már a Facebookon is..


Katalógus gyűjtemény

MEDER TÉRKÉPIdőjárás előrejelzés
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni

17/06/2014 08:09
Sziasztok! A hétvégére várhatóan AFRIKAI HARCSA telepítés lesz!

03/02/2014 17:57
köszönöm a gyors választ

02/02/2014 23:37
momomilannal.. Előre láthatóan a szokott időbe, Március végén tartjuk első háziversenyünket!

31/01/2014 15:39
Szia fishfarm.Azt szeretném kérdezni, hogy idén az első háziverseny mikor lesz?

26/01/2014 16:18
köszönöm szépen a gyors választ

26/01/2014 08:24
Szia momomilan! Természetesen meglehet hosszabbítani! Az ára 5100ft

25/01/2014 17:07
Szia fishfarm.Azt szeretném kérdezni hogy a tavalyi ifjusági állami horgászengedéjt meg lehet hosszabítani az ideji évre ?Ha igen akkor megtudnátok írni hogy mennyibe kerül a meghosszabítás.

10/11/2013 20:58
Papp_Istinek! Szia! Talán holnap, az esti órákban sikerül feltennem!

04/11/2013 15:19
Hello! Érdeklődnék hogy az egyesületi versenyen készült képek mikor lesznek láthatók? Köszi a választ!

07/10/2013 18:24
Idén az Egyesület őszi háziversenye október 20-án lesz, minden tagunkat szeretettel várjuk! Vezetőség

13/06/2013 05:55
A versenyek idejéről itt az oldalon mindenkit tájékoztatni fogunk. Ami biztos, hogy október végén lesz az ősz egyesületi verseny, amire minden tagtársunkat szeretettel várunk!

11/06/2013 21:04
Sziasztok!! Érdeklődnék, a közeljövőben lesz valamilyen amatőr verseny??

14/05/2013 14:07
A Pünkösdi ünnepekre való tekintettel a tó Május 19-én éjszaka is nyitva tart! (vasárnapról - Hétfőre virradóan)

06/05/2013 19:00
Szia nikol8! Igen, Május 20-án lesz, jelentkezni a horgásztó telefon számán lehet! +36/20/3260-986

05/05/2013 11:46
sziasztok! Smile érdeklődni szeretnék, hogy lesz-e mostanában női feeder verseny? Smile A választ előre is köszi Smile

09/04/2013 17:17
hamarosan... De addig is a tavon akár írásos igazolást is adunk Smile

06/04/2013 15:34
Hali az amatör verseny képei mikor lesznek láthatoak? Bizonyitanom kell hogy ott voltam Wink

22/03/2013 11:07
köszönöm a gyors választ

21/03/2013 21:57
Meglesz tartva...

21/03/2013 18:31
Szia fishfarm Azt szeretném kérdezni, hogy a 24.ei verseny ha rossz idő lesz akkor elmarad?