Navigáció
· Főoldal
· Szálláshelyek
· Galéria
· Horgászegyesület
· Híreink
· Versenycsapat
· Képek a tóról..
· Partnereink
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés

· Hír beküldése
· Kép beküldése
· Regisztráció
Akciónk folytatódik!

Gyűjts össze 5 db, békés halas azonos fajta napijegyet és hozd vissza.
A hatodik alkalommal megvendégelünk egy horgászatra.

További információ:
Tel:+36/20/3260-986
Versenyek
VersenynaptárZSB versenysorozat

MEDER TÉRKÉP

Időjárás előrejelzés
Ti fogtátok
Partnereink

Untitled Document
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Fish-Farm HORGÁSZTÓ ZSENNYÉN
Ha halra és nyugalomra vágysz!
35 hektáros tórendszerrel, a napi jegyes tavakban 300 mázsa hallal, nemrég épült faházakkal, murvás parkolóval, melegkonyhás büfével, bográcsozási lehetőséggel várja a Fish-Farm Horgásztó a régi & új vendégeit! A csodálatos környezet és a hozzá illő infrastruktúra tökéletes választás pihenni vágyó családok számára, baráti összejövetelekre, osztálykirándulásokra, céges csapatépítésekre, legénybúcsúkra, esküvőkre – és persze a horgászversenyek sem maradhatnak ki a sorból.Zsennyén 30 évig folyt a kavicsbányászat, mely következményeként az itt található tavak az 1990-es években egy 36 hektáros vízrendszerré alakultak át. Amikor Rum községbe érkezünk, s áthaladunk a falun Gyanógeregye irányába, már messziről látszik a kerítéssel körbevett 5,4 hektáros horgásztó és az 1 hektáros úszó tó, mely bejáratánál zárt, kavicsos parkolóban pihentethetjük gépjárművünket. A területtől 1 km re található a híres művész falu a kastélyával ZSENNYE. A teljes bekerített terület 55 ha.
A harmadik tó 30 hektáron terül el – ami kifejezetten versenyeknek ad helyet.
A tórendszert talajvíz és forrásvíz táplálja. Az átlag vízmélység 2,5-3 méter.
A napijegyes tavak halállományát kéthetente telepítéssel frissítjük. Van itt ponty, amur, keszeg, kárász, süllő, csuka, harcsa, afrikai harcsa, compó, koi ponty… A hitelesítve fogtak már ki a tóból 25 kg-os pontyot, 74 kg-os harcsát, 16 kg-os csukát és 25 kg-os amurt is. Kuriózumként megemlítendő a fekete amur, mellyel alig találkozhatunk más tavakban, itt viszont 7-8 kg-osak is.
A rablózás szerelmesei leginkább ősszel szokták a horgot a vízbe lógatni, télen pedig – amikor az időjárás engedi – a ragadozó hal szerelmesei a léken csukára és süllőre horgászhatnak. Ha valaki otthon hagyott valamit a horgász-felszerelései közül, akkor a központi épület horgászboltjában biztosan megtalálja a hiányzó eszközt – akár megvásárlásra, akár bérlési céllal. A parton gondozott út vezet körbe asztalokkal, padokkal – hogy a minél kényelmesebb legyen a horgászat. A terület szépen gondozott, a fatelepítés (és a fűnyírás) folyamatosan zajlik.
A környéken gyakran látni kisebb vadakat: sűrűn bukkannak fel vadnyulak, borzok, nyestek – és az őzek is rendszeresen megjelennek élelem után kutatva. Madarakban sincsen hiány: fecskék, gólyák, kócsagok, szürke gémek, vadkacsák, hattyúk szállnak el a tó felett – vagy épp úszkálnak a tó vízén. – Ezért is lehet tökéletes helyszín ez a hobbifotósok és a fotószakkörök számára A Fish-Farm kapuja egész évben nyitva áll az érdeklődők előtt! Azért, hogy több napot is el tudjunk tölteni, pár évvel ezelőtt kilenc faház épült: mindegyik öt férőhelyes, tehát összesen 45 fő befogadására képes. Ha ez nem lenne elég, hat személyes bojlis - sátrakat is fel tudnak állítani. A faházak szigeteltek (így télen-nyáron alkalmasak a használatra), villannyal ellátottak. Ezen kívül lakókocsival is lehet érkezni és a sátorozás is megengedett! 2019-ben egy új vizesblokk is a vendégek szolgálatába állt.
Gyerekek nagy örömére évi több időponttal horgásztáborokat is szervezünk. Évente 250 gyermek táborozik nálunk. Gyakorolják, hogyan lehet kifogni a halakat, s nyaralás közben lubickolnak is egy elkerített fürdőrészen. Létrehoztunk a fiatal vendégek számára egy játszóparkot, van csocsó, tollas, ping-pong, füves focipálya is. A Fish-Farm Horgásztó egész területén elérhető az ingyenes wifi-hálózat is. A tóhoz egy több mint 2-2500 fős FISH FARM SHE horgászegyesület is tartozik, mely a BALATONI HORGÁSZEGYESÜLETEK SZÖVETSÉGÉNEK a tagja.
Helyben lehet szinte mindenféle horgászjegyet vásárolni, amit pár perc várakozás után az igénylő már a kezébe is veheti, majd hódolhat szenvedélyének.
Folyamatosan-rendszeresen vizsgáztatunk új belépőket.

2010-ben büféegységet is építettünk, mely rendkívül jól felszerelt: a hideg üdítőn, sörön, jégkrémen, snack-eken és édességeken kívül meleg ételt is felszolgálunk!
Helyben, kemencében sül a csülök, s nincsen hiány oldalasban, hurkában, kolbászban, csirkefalatokban és házi rétesben sem! (Nemzeti Dohánybolt is működik a területen.)
Kérésre, teljes ellátást tudunk biztosítani (svédasztalos reggelit, ebédet, vacsorát), ami baráti összejöveteleken, osztálykirándulások, családi party-k, legénybúcsúk, céges rendezvények, csapatépítő tréningek alkalmával igencsak jól jöhet!
Ha valaki kedvet kap a bográcsozáshoz, akkor szabadon igénybe veheti a tűzrakó helyeket.
HAJRÁ!

-Szabályok
-Szolgáltatások
-Hal árak


További információk
+36/20/3260-986

ÉVZÁRÓ feeder találkozó 2021
Versenyek

Méltóan sokan elbúcsúztattuk a 2021 es évre a versenytavat. Tavaszig feederileg pihenni fog, majd folytatjuk. Jó kis csapat jött össze,,,a hal hektikus volt ebben a folyamatosan hűlő időben. Voltak nehéz pályák, de jól halat adók is. Most kivételesen átülés nélkül, viszont félidőben remek csülkös babgulyással és Osbáth Andris szüli napi meglepetésével töltöttük a pihenőt. A 4 tündéri gyerek és a feleség remek meglepetéssel vagy 3kg os ponty haltortával köszöntötték fel édesapjukat teljes meglepetéssel. Jól sikerült, jó egészséget Andrisnak aki most is bőven az első harmadban 11 helyen végzett. A győztesek közül az első 7 et díjaztuk.

Jönnek a napijegyes tavi versenyek tavaszig !
Köszönet a barátságért, a jókedvért...

Hajrá ,,

Képek a galériában
TRABUCCO ládás rakós döntő 2021
Versenyek

Lezajlott ismét egy remek sorozat, mely kettő elő és egy döntőből állt a Trabucco ládás challenge. Remek horgászokkal kiélezett csatákat hozva kialakult a végeredmény, melyből összesítésben Horváth Zsolti vette a legjobban az akadályt és nyerte meg a Trabucco csúcs 36 os ládáját többek között.

A díjazottak:
1, Horváth Zsolti 35 p - Trabucco láda + kupa + tárgynyeremények
2, Jánó Andris 33 p- 85.000 utalvány + kupa + tárgynyeremények
3, Szigeti Szabi 31 p- 75.000 utalvány +kupa + tárgynyeremények
4, Nagy Sanyi 29 p- 60.000 utalvány + tárgynyeremények
5, Vancsák Peti 25 p- 50.000 utalvány + tárgynyeremények
6, Mónosi Feri 20 p- tárgynyeremények
7, Rádi Zsolti 18 p- tárgynyeremények

Hajrá!

Képek a galériában

Trabucco feeder challenge 2021

Nos, remek csata volt most is a Trabucco feeder challenge.<\p> Nagyon jó pecások gyűltek(kerültek) össze, remek emberek.
Úgy adódott, hogy Apáthy Sebi benézte a döntő időpontját, aki remek eredménnyel került be az elődöntőből, ezen felül meg tudjuk,,, nagyon tudja mit is csinál. Mikor ez kiderült, h bealudt és már nem ér ide, a döntő résztvevői nem azt mondták, h hála istennek, hanem kár érte, itt a helye. Na ezért érdemes ezt csinálni... Köszönet nektek!

Részletek
31kg-165cm & 53kg-209 cm, csajok
Információk

Alig telt el 2 hónap és a két jóbarát Miki & Bálint ismét hallat magáról. Most nem a zsennyei versenytavi versenykörülmények közöt „csak megpróbáljuk” címszóval célzottan harcsára.

Ezúttal egyszerre két méretes(209cm & 165cm) bajszossal. Most a napijegyes tavon pergettek, pontosabban pergetett ki Barti Miki egy 53 és 31kg os "halszörnyet" + süllőt. A nagyobbikhoz csónak és komolyabb szerencse is kellett, mert már az alátét zsinór is a végét járta a dobon.

Részletek
Fish Farm S.K.H.E. házi horgászverseny
Versenyek

2021. október 31-én kerül megrendezésre a 2021 őszi Horgászversenyünk


részletek
VIBEX-ZSENNYE BOJLIS 145 órás 2021
Versenyek

Remekül sikerült az őszi banzáj. Volt minden, most is az 1 hét alatt. Remek ESKÜVŐ- Judit-Zsolti (imádtuk és megtisztelő a társaságnak, Zsennyének), fűzőtű és horog az újban, sajnos mentő is éjjel egy rosszullét miatt (szerencsére nincs gond már), sok hal, kiélezett csata.

Részletek
TRABUCCO ládás feeder egyéni döntő 2021
Versenyek

Szeptember utolsó vasárnapján lett megrendezve az extra TRABUCCO ládás feeder egyéni döntő, melyben a legjobb 32 fő juthatott be a döntőt megelőző 2 elődöntő eredményei alapján. Zsennye-i versenytó arról "hírhedt", hogy itt az eredményt nagyon nem adják könnyen. Most sem volt másként, talán még pár remek versenyzőnk hiányzott, de mindenkinek nyilván nem lehet egyidőben megfelelő időpontot biztosítani.

Részletek
Lantos Mix kupa 2021
Versenyek

2021 Lantos Mix kupáján szépszámú nagyon erős mezőny (amit már megszoktunk) jött össze, melyen a tulajdonos 2x es Magyar Bajnok Lantos Jani is elindult és az első fordulóban 34kg feletti súllyal szektor 1 est pecázott.

Részletek
EA-Maros-Walterland 2021
Versenyek

Nagy keresztbeverések, remek csapatok, halál szektorok, hihetetlenül sok és kevés fogások párhuzamosan 1 időben, 20 + os halak, még több 10+ os hal, remek-kiemelt díjazás, jó srácok, finom kaják Maminak és Tomasznak köszönhetően, szélmentes idő-húzott víztükörrel és rendkívül nagy hőmérséklet különbség reggel és délután között (vagy 25 fok). Nagyjából ez jellemezte a 2021 hagyományos EA-Walterland kupa őszi fordulóját Zsennyén. 46 csapat, remekül helytállt, barátságból, pecaszeretetből.

Részletek

HO-HO páros (feeder & úszós) kupa 2021
Versenyek

2021-ben is remekül sikerült a HO-HO páros (feeder & úszós)kupa. Talán még a sok év alatt soha nem jött össze ilyen erős mezőny a HO-HO kupán.

Részletek

WEBFISHING - ZSENNYE PERGETŐ 42 ÓRA
Versenyek

Remek társaság, jó idő, sok ragadvány és szép halak jellemezték a Webfishing center - Zsennye kupa őrült 42 órás hosszú versenyét. A bandanagy egy 28,8 kg-os hari, a legkisebb alig több mint 20 cm es süllők vagy 15 db.

Részletek...
I. 4 fogatos kemény mag 15 fős feeder találkozó
Versenyek

Nagyon jól sikerült ez a baráti csapat feeder találkozó! Köszönet a CSK-nak a 15-15 fős csapatok szervezéséhez.

Nagy gratula mindenkinek ehhez a 25 q kifogott halhoz, a csapatok egységéhez, a barátsághoz. Jó nap volt. A győztes Vasutasoknak meg külön gratuláció a 835.000 megfogott gramm halhoz.

Részletek

DOLGOZÓI 6 FŐS CSAPAT FEEDER 2021
Versenyek

BALATONI HORGÁSZ SZÖVETSÉGÜNK (BHSZ) támogatásával idén is immáron 4 ik alkalommal lett megrendezve az egyik legnépszerűbb csapat feeder versenyünk, ahol 6 fő alkot 1-1 csapatot.

részletek

2021 hagyományos DIAGEO rakósbotos!
Versenyek

Viszkis, Diageo (Göndöcs Attila rendezésében), rakósbotos „döglesztő" páros kupa 12 fordulóban/csapat. Ez a találkozó már 7 éve 2 alkalommal/év hagyományosan az egyik legsikeresebb úszós verseny. A díjazás nagy részét a finomabbnál - finomabb nagykorú viszkik forgalmazója a DIAGEO biztosítja. A dobogósok számára a vásárlásiutalványt a TRABUCCO & DAMIL.hu magyarországi képviselete jóvoltábólkapták a remekül szereplők.

Nagyon-nagyon erős mezőny jött össze ismét...

Részletek

VIBEX HÚS kupa 2021
Versenyek

Idén sem hazudtolta meg magát a VIBEX HÚS kupa. Jó létszám, erős mezőny sok hal!

Részletek
TIMÁR MIX 2021
Versenyek

Meleggel, jó hangulattal, erős küzdelemmel, nagyon sok díjjal jellemezhető röviden a sokadik TIMÁR MIX kupa Zsennyén.

Részletek
Élménybeszámoló a 11. Lódoki és Barátai Dr. Szandi Tamás emlékére horgászversenyről
Versenyek

részletek

Nyári horgásztábor 2021
Információk

Nyári horgász és kaland tábor Zsennyén


Részletek
Az első turnusról
Tavasz mini horgásztábor Zsennyén

Részletekért kattints ide...

2019 ZSB (Zsennye bajnoksága)
2019 ZSB (Zsennye bajnoksága)


A 2019 évet átfogó versenysorozatban a legjobban szerepeltek elismerését 7ik éve hagyományosan mindig az új év első heteiben tartjuk ünnepélyes keretek között egy új évi pezsgős köszöntővel egyetemben.

Idén is így volt, remek csaták és eredmények mellett nagyon kicsi különbségek döntöttek a bajnoki pontok megszerzésében. Mindkét fogásnemben (feeder & úszó) csak az utolsó mindent eldöntő 8 ig kvalifikációs versenyen dőlt el az első helyezés sorsa. Köszönet a versenyeink támogatóinknak.Külön köszönet a ZSB díjátadót is külön támogatóknak : LANTOS MIX, TRABUCCO MAGYARORSZÁG, CRALUSSO MAGYARORSZÁG, ALUFLOKK, ZSENNYE HORGÁSZTÓ, FISH FARM SH EGYESÜLET, HO-HO HORGÁSZBOLT, SHELL - NÉMETH BALÁZS, BIRKÁS PÁLINKA, GRAVITÁCIÓ KFT, RITMO AUTÓSISKOLA,

A fogásnemek dobogósai 2020 as éves horgászjegyet is átvehettek a Zsennyei Horgásztó üzemeltetőitől.Feeder kategória:
1, Mészáros Attila
2, Túri Attila
3, Németh Krisztián

Úszós kategória:
1, Bíró László
2, Komáromi levente
3, Bolla Zoltán


Új év, új remények BUÉK 2020!

Hajrá!
Ponty telepítés

Ma a horgászaink örömére újabb 12 mázsa ponty került a tóba!
Legújabb képek

Beküldte:
fishfarm

Beküldte:
fishfarm

Beküldte:
fishfarm


TÁBOROK
Horgász és Kaland TáborNYITVATARTÁS
NYITVA TARTÁS:

Nyári szezonban:
06.00 - 20.00 óráig

Okt.1-től–Május 1-ig:

07.00 – Napnyugtáig
(legkésőbb 20.00 óráig)

Január 1-től - Március 31-ig :

HÉTFŐ SZÜNNAP

Éjszakai nyitva tartás:

(Májustól - Szeptember végéig)
Péntek – Szombat
20.00 – 06.00 óráigÉjszakai horgászat
Éjszakai horgászat a
téli nyitva tartás alatt!

...Részletek
Partnereink