Navigáció
· Főoldal
· Horgászegyesület
· Versenycsapat
· Képek a tóról..
· Képek
· Partnereink
· Képgaléria
· Szálláshelyek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés

· Apróhirdetések
· Hír beküldése
· Kép beküldése
· Regisztráció
· Vendégházak
· Galéria
Akciónk folytatódik!

Gyűjts össze 5 db, békés halas azonos fajta napijegyet és hozd vissza.
A hatodik alkalommal megvendégelünk egy horgászatra.

További információ:
Tel:+36/20/3260-986
2014 ZSB versenysorozat
2013 ZSB eredmények


Úszós eredmények

Feederes eredmények
Ti fogtátok
November végi pergető verseny**
**


**
**
**


**
Partnereink

Untitled Document

Üdvözöljük
Zsennye I.számú horgásztó weblapján!

A tó a 90-es évek elejétől kezdve ,15 év kavicsbányászat folytán 30 hektáros vízzé alakult. Egyes részein befejezve a kitermelést, azóta új hasznosítást nyert a kristálytiszta vízrendszer. Rum községbe érkezve, áthaladva a falun Gyanógeregye irányába már látszik a kerítéssel körbevett 5,4 hektáros horgásztó, valamint a közel 1 hektáros úszós tó. Rendezett kaviccsal kialakított gépkocsi parkoló várja az autóval érkezőket. A parton gondozott út vezet körbe, padokat asztalokat biztosítva, kényelmes horgászhelyeket kínálunk minden kedves horgászunknak. A gyerekek számára játszóparkot, füves focipályát alakítottunk ki, ahol kedvükre kitombolhatják magukat. A központi épületben büfé, horgászcikk , csali várja az ide látogató, pihenni vágyó vendégeinket. /Szükség esetén horgászfelszerelések is bérelhetők.
A fedett terasz mellett ízlésesen kialakított szabad tűzhelyek találhatók, ahol a sütés-főzés lehetőségét biztosítjuk. A tóba kb. 200 mázsa hal található, amit 2 hetes időközönként telepítéssel frissítünk. A rablózás szerelmesei jobbára ősszel próbálkoznak, télen a befagyott tó jegén csukára, süllőre horgászhatunk.


-Szabályok
-Szolgáltatások
-Hal árak


Informálódni
+36/20/3260-986

Horgásszunk együtt Erdei Attilával!
Hazánk egyetlen feeder világbajnoka megosztja velünk közel 30 éves horgász tapasztalatát, rejtett praktikáit...
Kérdezz bátran, próbáld ki a ládáját, pecázz a botjával..


2014. Május 2-án 10 órától


Fish Farm kupa beszámoló képekben, eredmények...

Fish Farm Házibajnokság eredményei:


Pergető találkozó

A szokásostól eltérően kicsit megkésve április elején, kergettük meg a ragadozó halakat egy baráti találkozó keretén belül.
Az elmúlt évekkel ellentétben már 3 hónapja tart a tavasz, mondhatni nem is volt tél. Havat szerencsére nem láttunk itt a vasi zugban.
A hólapátot nem kellett használni erre felé, valahogy a tél apó kegyes volt most a magyarokhoz.
Folyamatosan nappali 16-24 fokokat mutatnak a hőmérők, de éjjel sem jellemzőek a mínusz fokok.
A halak is ennek megfelelően a partszéli vizekben tartózkodnak elsősorban. Már 1 hete a kárászok és dévérek egy része folyamatosan ívik, amit a vízparti növényzetre lerakott ikrák jól mutatnak.
Természetesen a ragadozó halak is követik a táplálék halakat, így nagyobb esély volt a megfogásukra a partszéli vizekben.

Tovább...Domolykós kirándulás egy BARÁTTAL!

"""""Úgy gondolom, kevés horgász van a Vasi dombságon aki ne ismerné Soós Jani barátomat. A mozdonyok füstje mellett korosodó 6 gyermekes családapa a horgászat megszállottja. Családján kívül eddigi életében a szabadidejét a pecásokra és a horgászatra szentelte. Nem hiszem, hogy ma van vas megyében olyan ember aki több botot, orsót, horgászcikket javított volna meg mint ő.

Tovább...


Kérjük támogasson bennünk..
Kérjük támogassa egyesületünket adója 1% - valKöszönetünket fejezzük ki mindazoknak, akik 2013 ban adójuk 1%-val támogatták egyesületünket. Ezen felajánlásokat a gyermekhorgászaink támogatására fordítottuk.
Itt meg ragadnánk az alkalmat, hogy az idei évben is gondoljanak ránk illetve gyermekeikre, akik remélhetőleg nálunk sajátítják el a horgászat fortélyait.


Vasi Domolykók 2. rész

Vasi domolykók

(II.rész)Kicsi a víz a szokásosnál is kisebb, pedig ősszel volt csapadék bőven. Utánpótlása nem érkezik a folyásnak, most már Körmend felett sem kap a Herpenyő patak vizet a Rábából. Teljesen csapig fel van iszapolódva az árok, ami pár éve lett elkészítve uniós pénzből a patak vízutánpótlása végett. Működése évek óta nulla.
Egyre gyakrabban találkozni hód munkás nyomaival. Hihetetlen mekkorákat tud 1-1 harapással kihasítani a fa oldalából.

...részletek

Vasi Domolykók 1. rész

Vasi domolykók

(I.rész)
Ismét eltelt 1 év, amikor számomra elérkezett a vasi patakok és legnagyobb folyamunk a Rába folyó becserkészésének ideje, Domolykó -ilag.
Ebben a késő őszi és téli időszakban van időm ismét betekintést kapnom a vasi Domolykó állományról. Az év másik, egyébként kellemesebb hőmérsékletű szakaszaiban a munka, barátok, versenyzés és a család teljesen lefoglal, szinte abszolút nem jutok ki folyami-pataki „öröm-nosztalgia pecára”.
Igaz az év végi, és az új év eleji időjárás abszolút nem adja az ilyenkor megszokottat sokunk örömére. Aki havat szeretne vagy összetörni magát síléccel, az megteheti akár 1-2 óra autóúttal a szomszédos Ausztria különböző veszélyes lejtőin. Csak hajrá! – itt legyen szabadban is kényelmesen elviselhető hőmérséklet. Kár, hogy ez nem kívánság műsor.

Szóval, pénteken irány a csirkebolt egy kis friss csirkemájért. Ha már itt tartunk az sem mindegy melyiket a sok közül. Az előző évi Domolykós cikkekben kitértem sok mindenre, próbálom nem ismételni magamat.
Ha lehetőség van rá, akkor inkább a sötétebb színűekből válasszunk...

...részletek
"A zsennyei csata"

Hajnali három óra van, és nem bírok aludni. Pedig hamarosan indulnom kell, vár a műszak, megyek csónakázni. De az már mégsem járja, hogy koromsötétben, hidegben induljak, leosontam hát az emeletről, hogy megírjam, mi minden történt a híres zsennyei ütközetben.

Részletek

Tisztelt Tagtársak
Tisztelt Tagtársak,
Leendő Tagtársak!


Engedjék meg, hogy köszönetünk fejezzük ki, amiért az elmúlt évben is a Fish Farm Sporthorgász Egyesületet választották, ennek köszönhetően létszámunk a múlt évben is, mint eddig minden éven folyamatosan emelkedett. Remélhetően ez a folyamat a 2014-s esztendőben is hasonlóan alakul, mi lehetőségeinkhez mérten ezért mindent megteszünk. Igyekszünk a legtöbbet nyújtani tagjainknak, felnőtt és gyermek horgászainknak egyaránt.
A tavalyi évhez hasonlóan, kedvező árakkal...

.....részletek

Zsennye Bajnokság 2013!
Zsennye Bajnokság 2013 !

2013 ban indult útjára 2 kategóriában a ZSB azaz a Zsennye Bajnokság. Az egyik feeder a másik az úszós kategória.
A teljes végeredmény az egész 2013 as év pontszerző versenyei alapján alakult ki a versenyévad végére.
Az adott pontszerző versenyeken a finomszerelékes versenyzők, versenyről –versenyre gyarapíthatták ZSB pontjaikat.
Minden versenyen, az élen végzett 10-10 spothorgász kapott az elért eredményétől függően pontokat 5 - 25- ig.
Az év folyamán sok rangos, nagy létszámú, márka versenyeken kellet bizonyítani a felkészültségét és ügyességét a nevezőknek. Mindenkinek volt kicsit szerencsésebb és szerencsétlenül végződő versenye. Összesítésben az első 10-10 versenyző a pontszerző versenyek alatt összesen 6.230.620gr azaz 6.230kg halat mérlegelt!
Hát …………………….. ezt megfogni?

....Részletek


Karácsonyi Csuka..
Csuka Karácsonyra!


Ő nem bízta a véletlenre a Karácsonyi Csukát!

Amíg nincs jég alatt a tó, addig gyertek és fogjátok meg Ti is..

Mind két tavunk teljesen jégmentes, amennyiben változna a helyzet, itt informálunk titeket.
2013 évi visszatekintő!
2013 évi visszatekintő!

Idei évben is sokat versenyeztünk, sok napot töltöttünk együtt és egymásért. 2013- ban is a Zsennye horgásztó egyesületének versenyhorgászai büszkén elmondhatják, hogy ismét sikerült kitenni magukért és egyesületükért.

Remek csatáknak adott színteret a Zsennyei horgásztó, nagyon jól felkészült és komoly horgásztudással bíró versenyzők egész sora mérte össze tudását sokszor hétről - hétre az egyesület bázisán.
Az Fish Farm Sport Horgász Egyesület az idei évben is a megye messze legnagyobb taglétszámú egyesülete volt.Köszönet ezért minden kedves horgásztársunknak,
hogy idén is bíztak egyesületünkben.


....részletek

Ismét találkoztunk a ragadozó(so)kkal!

Ismét találkoztunk a
ragadozó(so)kkal!
…….és ha már találkoztunk, akkor „versenyeztünk” is családias formában.
Kitaláltuk, múlt vasárnapra kellene egyet dobálni a krokodilpofájú, kapafogú barátainkra. Hét közepén minden létező hivatalos időjós a tél beköszöntét jósolta vas megyére 50-70 mm esővel, komoly lehűléssel, viharos széllel.

....részletek

Telepítés...
A ragadozó halra horgászók legnagyobb örömére tegnap
3 mázsa csuka kerül a tóba..
Őszi háziverseny - Képekben
3 megye rakós versenye

Hagyományosan évente más - más megyei helyszínen megrendezésre kerül így őszbe hajlóan a 3 megyét átölelő rakós botos csata.
Veszprém, Zala és Vas megye finomszerelékes 8-8 fős csapatai gyűrik egymást 2 x 3 órás fordulókban. A fordulók között a vendéglátó csapat helyben főzött étellel lepi meg a társaságot, jobbnál jobb borok, pálinkák kíséretében. Erről idén a veszprémi grupp gondoskodott kimagaslóan. A csülkös „akadókkal” teli ízletes pörkölt minden porcikája elfogyott. Nem csak horgászni tudnak a szomszéd megyei fiúk, de főzni is. 

...Részletek
Páros Pergető verseny.
Pergettünk!

Általában évi 2 szer összejön egy szélesebb baráti társaság a Zsennyei bázisra számot adni pergető tudásáról.
Ez az összejövetel igazából laza verseny körülmények közé van beszorítva. Itt mindenki maga méri a megfogott halát, senkinek nem kell leigazolnia, bemondásra van az eredmény hitelesítve. Ezért itt nem nyilvános a nevezés csak és kizárólag meghívásos a közös őrület.

...Részletek
Őszi női feeder verseny
Izgatottan gyűltünk össze október 4.-én reggel a 2*3 órás női feeder versenyre, rutinos segítőinkkel és "fegyvertárukkal" felszerelkezve.
A versenyzők között négyen már az előző versenyeken is részt vettek:
Kovács Eszti párjával Köppel Szilivel, Rezsonya Sarah a Rezsonya szülőkkel, Horváth Marcsi férjével, Horváth Petivel és kisfiával Danival, valamint Lendvai Bara édesapjával Lendvai Józsival. És a két újonc: a legfiatalabb kis indulónk, Kurusta Sára szintén édesapjával Kurusta Sanyival, valamint a horgásztó büfé személyzetének egyetlen női tagja, jómagam Szombath Elvira Kondics Milánnal.
....részletek
Szomszéd megyék feeder csapat találkozója !
Idei, Zsennyei találkozójához érkezett el a 2 szomszéd megye két egyesületének a feeder válogatottja.
Zalai részről Meződi Jani által vezetett Szúnyog Sport HE, vasi részről a Fish Farm Sport H. Egyesületet képviselte 10-10 feeder botot ragadó sporthorgász. Tavaly a zalai fiúk voltak, idén a mieink a pályaválasztók. A versenyen résztvevőket az időjárás is a kegyeibe fogadta, remek horgászidőben kezdődött meg a 2 x 3 órás fordulóra kiírt találkozó.

....részletek
Csuka Telepítés!
Október 13 - án
4 mázsa CSUKA
került a tóba!

Az elmúlt évekhez hasonlóan feltételekkel várjuk a ragadozó halra horgászókat.
Lantos Mix Feeder Kupa 2013
A 2013 as évi utolsó márkaverseny 2 fő kérdése az volt? - ki nyeri el a Lantos kupát és kinek sikerül itt a célegyenesben sok ZSB pontot gyűjtenie. Nagy a hajtás a dobogó különböző fokaiért, de az sem mindegy kinek sikerül bekerülnie az egész éves teljesítményét tekintve a legjobb 10 vagy 20 ba.
Az év végéhez közeledvén fogynak a pontszerző versenyek és ilyenkor már az időjárás is sajnos keményen beleszólhat az eredmények alakulásába.

....részletek
Legújabb képek
A Zsenn...

Beküldte:
fishfarm
Egy szé...

Beküldte:
fishfarm
A trió

Beküldte:
fishfarm
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
NYITVATARTÁS
NYITVA TARTÁS:

Nyári szezonban:
06.00 - 20.00 óráig

Okt.1-től–Május 1-ig:

07.00 – Napnyugtáig
(legkésőbb 20.00 óráig)

Éjszakai nyitva tartás:

(Májustól - Szeptember végéig)
Péntek – Szombat
20.00 – 06.00 óráigUntitled Document

Már a Facebookon is..


Katalógus gyűjtemény

MEDER TÉRKÉPIdőjárás előrejelzés
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni

03/02/2014 17:57
köszönöm a gyors választ

02/02/2014 23:37
momomilannal.. Előre láthatóan a szokott időbe, Március végén tartjuk első háziversenyünket!

31/01/2014 15:39
Szia fishfarm.Azt szeretném kérdezni, hogy idén az első háziverseny mikor lesz?

26/01/2014 16:18
köszönöm szépen a gyors választ

26/01/2014 08:24
Szia momomilan! Természetesen meglehet hosszabbítani! Az ára 5100ft

25/01/2014 17:07
Szia fishfarm.Azt szeretném kérdezni hogy a tavalyi ifjusági állami horgászengedéjt meg lehet hosszabítani az ideji évre ?Ha igen akkor megtudnátok írni hogy mennyibe kerül a meghosszabítás.

10/11/2013 20:58
Papp_Istinek! Szia! Talán holnap, az esti órákban sikerül feltennem!

04/11/2013 15:19
Hello! Érdeklődnék hogy az egyesületi versenyen készült képek mikor lesznek láthatók? Köszi a választ!

07/10/2013 18:24
Idén az Egyesület őszi háziversenye október 20-án lesz, minden tagunkat szeretettel várjuk! Vezetőség

13/06/2013 05:55
A versenyek idejéről itt az oldalon mindenkit tájékoztatni fogunk. Ami biztos, hogy október végén lesz az ősz egyesületi verseny, amire minden tagtársunkat szeretettel várunk!

11/06/2013 21:04
Sziasztok!! Érdeklődnék, a közeljövőben lesz valamilyen amatőr verseny??

14/05/2013 14:07
A Pünkösdi ünnepekre való tekintettel a tó Május 19-én éjszaka is nyitva tart! (vasárnapról - Hétfőre virradóan)

06/05/2013 19:00
Szia nikol8! Igen, Május 20-án lesz, jelentkezni a horgásztó telefon számán lehet! +36/20/3260-986

05/05/2013 11:46
sziasztok! Smile érdeklődni szeretnék, hogy lesz-e mostanában női feeder verseny? Smile A választ előre is köszi Smile

09/04/2013 17:17
hamarosan... De addig is a tavon akár írásos igazolást is adunk Smile

06/04/2013 15:34
Hali az amatör verseny képei mikor lesznek láthatoak? Bizonyitanom kell hogy ott voltam Wink

22/03/2013 11:07
köszönöm a gyors választ

21/03/2013 21:57
Meglesz tartva...

21/03/2013 18:31
Szia fishfarm Azt szeretném kérdezni, hogy a 24.ei verseny ha rossz idő lesz akkor elmarad?

10/03/2013 06:19
Köszi a gyors választ. Smile