Navigáció
· Főoldal
· Horgászvizsga
· Horgászegyesület
· Versenycsapat
· Képek a tóról..
· Képek
· Partnereink
· Képgaléria
· Szálláshelyek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés

· Apróhirdetések
· Hír beküldése
· Kép beküldése
· Regisztráció
· Vendégházak
· Galéria
Akciónk folytatódik!

Gyűjts össze 5 db, békés halas azonos fajta napijegyet és hozd vissza.
A hatodik alkalommal megvendégelünk egy horgászatra.

További információ:
Tel:+36/20/3260-986
2014 ZSB versenysorozat
2013 ZSB eredmények


Úszós eredmények

Feederes eredmények
Ti fogtátok
November végi pergető verseny**
**


**
**
**


**
Partnereink

Untitled Document

Üdvözöljük
Zsennye I.számú horgásztó weblapján!

A tó a 90-es évek elejétől kezdve ,15 év kavicsbányászat folytán 30 hektáros vízzé alakult. Egyes részein befejezve a kitermelést, azóta új hasznosítást nyert a kristálytiszta vízrendszer. Rum községbe érkezve, áthaladva a falun Gyanógeregye irányába már látszik a kerítéssel körbevett 5,4 hektáros horgásztó, valamint a közel 1 hektáros úszós tó. Rendezett kaviccsal kialakított gépkocsi parkoló várja az autóval érkezőket. A parton gondozott út vezet körbe, padokat asztalokat biztosítva, kényelmes horgászhelyeket kínálunk minden kedves horgászunknak. A gyerekek számára játszóparkot, füves focipályát alakítottunk ki, ahol kedvükre kitombolhatják magukat. A központi épületben büfé, horgászcikk , csali várja az ide látogató, pihenni vágyó vendégeinket. /Szükség esetén horgászfelszerelések is bérelhetők.
A fedett terasz mellett ízlésesen kialakított szabad tűzhelyek találhatók, ahol a sütés-főzés lehetőségét biztosítjuk. A tóba kb. 200 mázsa hal található, amit 2 hetes időközönként telepítéssel frissítünk. A rablózás szerelmesei jobbára ősszel próbálkoznak, télen a befagyott tó jegén csukára, süllőre horgászhatunk.


-Szabályok
-Szolgáltatások
-Hal árak


Informálódni
+36/20/3260-986

Ismét egy Magyar siker...
Cralusso sikere a horgász világbajnokságon

Írta: Králik Károly

Idei évben, Horvátországban rendezték meg a 61. édesvízi horgász világbajnokságot. Sajnos a magyar csapatnak idén nem sikerült a legjobbak közé kerülni, a gyártók versenyében a Cralusso, mégis nagyszerű sikert könyvelhetett el.

forrás: cralusso.com

...részletek
Ponty telepítés!
A tóba új lakók érkeztek!


A horgászok örömére a tegnapi napon 8 mázsa 3-5 kg ponty került a Zsennyei horgásztóba.
Ismét összecsapott rakós botokkal a 2 szomszéd....
Ismét összecsapott rakós botokkal a 2 szomszéd.
A nyár eleji Oberwarti megmérettetésnek most a hétvégén volt a visszavágója a bázison, Zsennyén.
Reggelivel indult, ahol a kenyeres autó valahol félúton bedöglött, így várni kellett a debreceni és húsos kolbász mellé a péksütikre.
Addig sem unatkoztunk, fogyott a sör, bor és snapsz.
Örömujjongás mellett megjött a zsemlye és kenyér. Sorsolás, páros - páratlan és 1 órára rá már kezdtük is a pecát.

...Részletek


VIBEX - Bojlis találkozó
Vibex – Bojlis találkozó!


Majdnem kifogástalan idő a hat napos nyaraláson, melyen kellemesen elfáradt mindenki. Szép halak, hol kisebbek és hol nagyobbak.
Voltak, akik nem igazán bírták átvergődni magukat a folyamatosan kapásokról gondoskodó 3-8 kg os pontyok hadán és akadtak olyanok, akik zömében már a második-harmadik naptól 9 és 13 közötti pikkelyeseket fogtak.

....részletek


Erdei - Maros Mix 24 órás feederes találkozó

Dátum szerint a nyár derekán, augusztus végén, időjárást nézve őszi, de kellemes hőmérsékleti körülmények között került megrendezésre a harmadik ERDEI - MAROS MIX páros 24 órás feeder kupa.
Az idő elég változatosra sikeredett a szél, eső, napsütés tekintetében. Különböző időjárási frontok gyors váltakozása jellemezte ezt a 2 napot.

....Részletek


IV. Zsennyei Halnapok
I.Zsennye horgásztábor képekben
Jótékonysági horgásztalálkozó
FEEDER Botokat ragadtunk!Bíró Tibi egyesületi tagunk és barátunk kezdeményezésére egy jótékonysági feeder botos versenyt szerveztünk, melynek bevételét az Autista gyermekekkel foglalkozó Mici Mackó óvodának ajánlottuk fel.

Sajnos Tibi barátunk és családja is érdekelt e témában, de az Óvoda lelkes dolgozói szakértő munkája és a sok – sok fáradhatatlan családi hozzáállás, lemondás meghozta gyümölcsét. Tibi kisfia vissza lett integrálva egy úgy mond ilyen jellegű problémáktól mentes normál csoportba.

Ez nem igazán gyakori teljesítmény, de most sikerült.
Remélni tudjuk, hogy azzal a segítséggel melyet versenyzőink nevezésükkel és támogatásukkal adtak, jelentősen hozzá tudtak ahhoz járulni, hogy ezek a gyerekek fejlődése töretlen legyen. Voltak olyan versenyzőink is szép számban akik a rendezvényen egyéb elfoglaltságuk miatt nem tudtak részt venni, de nevezésükkel hozzájárultak eme nemes célhoz. – köszönik a gyerekek!

Részletek...


Osztrák - Magyar Rakós Peca

2014 es év első felvonás, Oberwart Pepo tó az osztrák barátok ellen.
Csapatok 10-10 főből álltak. Kissé megcsúszva érkeztünk meg az oberwarti erdő közepére a csata helyszínére.
Tudtuk, sok babér nem teremhet nekünk, a tőlünk kissé messze álló taigeres horgászatban, de azért ismét megpróbáltuk az oroszlán bajszát a saját barlangjában meghúzogatni.

...részletek

Fish Farm Horgásztó Zsennye
Gyermek Horgásztábor

2014. Július 21-25

...Részletek
A veterán balatoni horgász zsennyei nagy fogása

A 64 esztendős balatonkeresztúri Olti Miklós régóta – és gyakran – horgászik Zsennyén speciálisan harcsára. Amúgy régi, rutinos pecás, eddig is több remek fogással büszkélkedhetett – de a zsennyei harcsa az egyik büszkesége.

A 47,15 kilós, és kereken kétméteres harcsa ugyanis kapitális fogás. A veterán horgász úszós felszereléssel, 60-as fonott zsinórral, 6,0-s horoggal akasztotta meg a harcsát.
...Részletek
Navigátorok bevetésen
A zsennyei Fish Farm horgászcentrum meghívásának köszönhetően, bemutató cikkünk helyszínéül remek horgászhelyet és társaságot választottunk. Szempont volt, hogy nagy vízfelületen mutathassuk be a Cralusso idei fejlesztéseinek használati előnyeit, a Navigator zsinóroknak és az új waggler úszóknak, továbbá lényeges volt, hogy nagytestű halakkal terhelhessük felszerelésünket és növelhessük boldogság érzetünket.

Részletek...4. Lódoki és Barátai Horgászverseny Zsennye 2014-05-29
4. Lódoki és Barátai Horgászverseny Zsennye 2014-05-29


Már negyedik alkalommal, 2014. május 29-én kerület megrendezésre a Fish-Farm Sporthorgász Egyesület zsennyei taván a 4. Lódoki és Barátai Horgászverseny.

Az elmúlt hetek, rendkívül változékony frontokkal gyakran terhelt viharos időjárása előre kiszámíthatatlanná tette a verseny várható eredményét. Ezen a délelőttön szerencsére, Fortuna kegyébe fogadta a megjelent a kockázatot is merni vállaló és többségében amatőr módon pecázó lódokikat és meghívott horgász barátaikat.

Korán reggel 7 órakor a Babati és Társa Kft. jóvoltából finom szaftos főtt Debrecenivel kezdtük a napot.

Részletek....


V. Mozdonyvezetői Feeder Verseny

Szél fútta pontyok!


Manapság könnyű beleszervezni bármilyen szabadtéri programot valamilyen szélsőséges időjárásba. Ez történt május.14.-én „IV. egyéni mozdonyvezető feederverseny”-el is.
Kezdjük kicsit korábbról, egészen pontosan 2009 szeptember 21-től.Igen,igen jubilálunk. Immáron idén lesz 5.éve ,hogy útjára indítottuk a mozdonyvezetők körében-és most már azon túl is-egy csapatverseny keretében, feederes versenysorozatunkat. Kezdhettem volna úgy is,hogy „A bikázó kábeltől a feederversenyig”.


...részletek
Vas megyei csapatbajnokság 2014
ERDEI - MAROS MIX 24 órás páros verseny!
ERDEI - MAROS MIX 24 órás páros verseny!


Reméljük, hogy rendhagyóra sikerült az ERDEI - MAROS MIX páros 24 órás feeder csata, ami az időjárást illeti. Bízzunk bent, többet ilyen ítéletidőben nem lesz részünk vízparton, mert a pálya bizonyos szakaszain kibírhatatlan volt az idő. Mindkét napot viharos 80-100 km/h folyamatos tomboló szél próbálta lehetetlenné tenni.

A feederes versenyzőket nem lehet csak úgy eltántorítani a halfogástól. Nem adják fel még akkor sem ha "normális ember" ki sem dugja az orrát a lakásból ilyentájt. A partról felcsapódó tarajos hullámok több méter magasra csaptak fel......


Részletek...Interaktív nap - Erdei Attilával
Interaktív nap - Erdei Attilával


Nagy érdeklődés mellett került megrendezésre, a Május 2-án tartott Erdei Attila feeder világbajnokunk bemutatója.

A kilátogatók a feltett kérdésre választ kaptak, betekinthettek a bajnok rejtett titkaiba.

Az egész napos horgászat során, akadt hal bőven, látogatókból sem volt hiány....de erről beszéljenek a bemutatón készült képek.

Vibex Bojlis találkozó
VIBEX Bojlis találkozó
Kellemes inkább tavaszra hajazó időben találkozott a golyós társaság már kedden a 120 órás pecára. A tatai fiúknak sikerült benézniük a dátumot így 3 napos előnyt adtak a társaságnak, mert csak pénteken csatlakoztak a többiekhez. Ennek ellenére akár az előkelő első három helyre is befurakodhattak volna. A horgaikon voltak akkora halak melyek elegek lettek volna ehhez a teljesítményhez.


Részletek...

HORGÁSZVIZSGA LEHETŐSÉG ZSENNYÉN
Információk
HORGÁSZVIZSGA LEHETŐSÉG ZSENNYÉNA Fish Farm Sport Közhasznú Horgász Egyesület 2014. Október 24 - én 17.00 órai kezdettel Állami Horgászvizsgát szervez székhelyén, Zsennyén, a Fish Farm Horgásztavon.

A vizsgára történő jelentkezés a vonatkozó jogszabályok szerint, a vizsga napját megelőző 5 nappal csak a info@zsennyehorgaszto.hu címen lehetséges az innen letölthető jelentkezési lap kitöltésével és megküldésével

A késve beadott jelentkezők csak a legközelebbi vizsganapon (a hatóság előtt, vagy meghatalmazott szervezet által lebonyolított vizsgán) vehetnek részt.
A mellékelt vizsga segédanyag a innen letölthető.

Szülinapi buli a Zsennyei tavon!
Zala-Vas rakós botos találkozó

Végre megindult a 2014 es pecaszezon. Már a kökény virágzásán is túl vagyunk, így lehet számítani a jó időre. Magyarországon a kökény virágzásához köti a népi megfigyelés az erős- viharos tavaszi szeleket és gyakran még a tél utolsó havazását. Szerencsénkre ebből most semmi nem jött össze, remek horgász idő volt egész nap. A reggel volt kissé csípős, de a Zalai barátok gondoskodtak róla, hogy ne csak a felkelő nap melegítse a 8-8 fős csapatokat.

....részletek
Legújabb képek
A féder...

Beküldte:
bigback1
Eddigi ...

Beküldte:
nemethsandor
7 kg

Beküldte:
gates8
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
NYITVATARTÁS
NYITVA TARTÁS:

Nyári szezonban:
06.00 - 20.00 óráig

Okt.1-től–Május 1-ig:

07.00 – Napnyugtáig
(legkésőbb 20.00 óráig)

Éjszakai nyitva tartás:

(Májustól - Szeptember végéig)
Péntek – Szombat
20.00 – 06.00 óráigUntitled Document

Már a Facebookon is..


Katalógus gyűjtemény

MEDER TÉRKÉPIdőjárás előrejelzés
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni

06/08/2014 18:07
Hello érdeklödnék hogy fish farm logos kapucnis pulóvert lehet-e vásárolni és ha igen mennyibe kerülne elöre is köszi.

17/06/2014 08:09
Sziasztok! A hétvégére várhatóan AFRIKAI HARCSA telepítés lesz!

03/02/2014 17:57
köszönöm a gyors választ

02/02/2014 23:37
momomilannal.. Előre láthatóan a szokott időbe, Március végén tartjuk első háziversenyünket!

31/01/2014 15:39
Szia fishfarm.Azt szeretném kérdezni, hogy idén az első háziverseny mikor lesz?

26/01/2014 16:18
köszönöm szépen a gyors választ

26/01/2014 08:24
Szia momomilan! Természetesen meglehet hosszabbítani! Az ára 5100ft

25/01/2014 17:07
Szia fishfarm.Azt szeretném kérdezni hogy a tavalyi ifjusági állami horgászengedéjt meg lehet hosszabítani az ideji évre ?Ha igen akkor megtudnátok írni hogy mennyibe kerül a meghosszabítás.

10/11/2013 20:58
Papp_Istinek! Szia! Talán holnap, az esti órákban sikerül feltennem!

04/11/2013 15:19
Hello! Érdeklődnék hogy az egyesületi versenyen készült képek mikor lesznek láthatók? Köszi a választ!

07/10/2013 18:24
Idén az Egyesület őszi háziversenye október 20-án lesz, minden tagunkat szeretettel várjuk! Vezetőség

13/06/2013 05:55
A versenyek idejéről itt az oldalon mindenkit tájékoztatni fogunk. Ami biztos, hogy október végén lesz az ősz egyesületi verseny, amire minden tagtársunkat szeretettel várunk!

11/06/2013 21:04
Sziasztok!! Érdeklődnék, a közeljövőben lesz valamilyen amatőr verseny??

14/05/2013 14:07
A Pünkösdi ünnepekre való tekintettel a tó Május 19-én éjszaka is nyitva tart! (vasárnapról - Hétfőre virradóan)

06/05/2013 19:00
Szia nikol8! Igen, Május 20-án lesz, jelentkezni a horgásztó telefon számán lehet! +36/20/3260-986

05/05/2013 11:46
sziasztok! Smile érdeklődni szeretnék, hogy lesz-e mostanában női feeder verseny? Smile A választ előre is köszi Smile

09/04/2013 17:17
hamarosan... De addig is a tavon akár írásos igazolást is adunk Smile

06/04/2013 15:34
Hali az amatör verseny képei mikor lesznek láthatoak? Bizonyitanom kell hogy ott voltam Wink

22/03/2013 11:07
köszönöm a gyors választ

21/03/2013 21:57
Meglesz tartva...